astriol about

SÜREKLİ ORTAKLIK

Organik Haberleşme iş ortaklarıyla birlikte büyümeye devam ediyor. Şimdi sizde iş ortağımız olun ve müşterilerinize hızlı, güvenli ve yasal toplu SMS hizmeti vermeye başlayın.

İş Ortaklığı Sistemi Nedir?

Organik Haberleşmenin sahip olduğu altyapıyı iş ortaklarına paylaştırarak, tüm kurumsal ve münferit girişimlerin kazanç elde etmesini hedefleyen sistemdir. Organik Haberleşme mevcut ve potansiyel SMS kullanıcıları için Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış iş ortağı ağıyla yerinden, daha etkin ve kaliteli bir hizmet üretmeyi amaçlamaktadır. Gerekli evrakları eksiksiz ve doğru doldurarak sisteme giriş yapabilir, kendi müşterilerinizi ve tarifelerinizi ayarlayabilir, gelirlerinizi SMS ya da bakiye olarak alabilirsiniz. Tüm iş ortakları Organik Haberleşme'nin lisansını kullanır ve yasal olarak hiç bir sorun yaşamazlar. Siz de işinize bir katma değer kazandırmak istiyorsanız hemen şimdi bize katılın.

astriol shape bg

5 Adımda İş Ortaklığı

1. Adım

Öncelikle buradan kaydınızı tamamlayınız.

2. Adım

Ardından bireysel ya da kurumsal iş ortaklığı modeli için uygun evrakları buradan indirip doldurmanız ve bize kargo ya da posta yoluyla göndermeniz gerekiyor.

3. Adım

Evraklarınız elimize ulaştıktan sonra hesabınız kontrol edilir ve eksik olmaması durumunda iş ortaklığı aktivasyonunuz tamamlanır.

4. Adım

İş Ortaklığı için gerekli tüm API ve Web Paneli servisleri aktif edilir.

Neden İş Ortağı Olmalısınız?

Kazan Kazan modeli

Katma değerli ürün ve servislerimiz ile tüm Organik haberleşme ürünlerini müşteri portföyünüz ile tanıştırabilirsiniz.

Uzman ekip , Sektörel Tecrübe

10 yıllık sektörel tecrübe ile portföyünüzün tüm iletişim ihtiyaçlarına yanıt verebilirsiniz.

Ürünler ve API kütüphanesi

Gelişmiş ,zengin ürün ve API kütüphanesi ile 3.part tüm yazılımlara entegre edebilirsiniz.

Kazanç sistemi nedir?

Tüm kurumsal ve münferit girişimlerin kazanç elde etmesini hedefleyen sistemdir. Tek yapmanız gereken portföyünüzü bizimle tanıştırmak .Resmi sorumlulukları yasal prosedürleri bize bırakın.

Sürekli ortaklık

Organik Haberleşme iş ortaklarıyla birlikte büyümeye devam ediyor. Şimdi sizde iş ortağımız olun ve müşterilerinize hızlı, güvenli organik haberleşme servisleri ile tanıştırın.

BAYİLİKTE NELER VAR?

Sınırsız sayıda Abone hesabını yönetebileceğiniz panelde, Abone Kütük oluşturma, Aboneye özel ya da tüm Abonelere açık tarife/fiyat görüntüleyebilmekte, Kredi Talebinde bulunma, Belge kontrolü ,API kullanıcı ve yetkileri,bildirimleri ve destek talepleri oluşturma Abonelerden gelen talepleri görme yanıtlama gibi birçok özellik sizi bekliyor.

service

WEB SİTESİ

İş Ortaklığı sisteminde size özel tasarlanmış, kurumsalınız ve logonuzla müşterilerinize tanıtımınızı yapabileceğiniz bir web sitesi sizi bekliyor. Tüm platformlarda çalışacak şekilde tasarlanan web sitenizin tüm içeriklerini ve görsellerini dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

service

BAYİ PANELİ

Sınırsız sayıda müşteri hesabını yönetebileceğiniz panelde, müşteri raporları, müşteriye özel ya da tüm müşterilere açık tarife/fiyat tanımlayabilme, cari hesap yönetimi ve bildirimleri, e-fatura oluşturma, destek talepleri oluşturma ve müşterilerden gelenleri yanıtlama gibi bir çok özellik sizi bekliyor.

service

MOBİL UYGULAMA

Şimdi müşterileriniz ve siz AppStore ya da Google Play'deki uygulamamızı Android ve IOS telefon / tabletinize kurarak, işinizi aksatmadan, internet olan her yerden yönetebilirsiniz.

service

SANAL POS

Organik Haberleşme iş ortaklığına kayıt olduğunuzda işletmenizde sanal POS'unuz olmaması sorun olmaktan çıkar. Panel üzerinde sunulan sanal POS desteği ile tüm işlemlerinizi kredi kartı ile yapabilir, satışlarınızı müşteri kredi kartıyla gerçekleştirebilir ve tüm cari hareketlerinizi takip edebilirsiniz.

NASIL BAYİ OLURSUNUZ?

Organik Haberleşme iş ortağı olmanız için önce üyelik formunu doldurarak kayıt yapmanız ve aşağıda listesi verilen evrakları eksiksiz olarak hazırlayıp kargo ya da posta yoluyla bize iletmeniz gerekiyor.

Başvuru
Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra aşağıdaki listeden bireysel ya da kurumsal iş ortaklığı için uygun evrakları bularak doldurmanız ve bize kargo ya da posta yoluyla göndermeniz gerekiyor. Evraklarınız elimize ulaştıktan sonra hesabınız kontrol edilir ve eksik olmaması durumunda İş Ortaklığı aktivasyonunuz tamamlanır.
Kurumsal iş ortaklığı başvurusu için gerekli evraklar:
Tüzel kişiler için;
- İş Ortaklığı sözleşmesi
- Ticaret sicil gazetesi
- Şirket imza sirküleri
- İmza yetkilisi kimlik fotokopisi

Gerçek kişiler için;
- İş Ortaklığı sözleşmesi
- Vergi levhası
- İmza beyannamesi
- İmza yetkilisi kimlik fotokopisi

İş Ortaklığı Sözleşmesi İndir
Bireysel İş Ortaklığı başvurusu için gerekli evraklar:
- İş Ortaklığı Sözleşmesi
- İmza Beyannamesi
- Adına Kayıtlı Fatura
- Kimlik Fotokopisi

İş Ortaklığı Sözleşmesi İndir